Skip to content

Transport Gratuit pentru comenzi peste 250 Lei. Telefon: 0731 036 911Stimate vizitator,

Acest website, www.panseea.ro, este proprietatea SC SYSTEMATIX NATURE SRL, persoană juridică română, cu sediul în Voluntari, Bd Pipera nr. 1H, Vila M19, jud. Ilfov, înregistrată la Oficiul pentru Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Ilfov sub nr. J23/3361/2012, CUI 14908111, atribut fiscal RO, telefon: 0731036911, e-mail: office@panseea.ro denumită în continuare „SYSTEMATIX NATURE”.

Accesul și utilizarea acestui website se face sub autoritatea termenilor și condițiilor prevăzute în prezentul document. Navigarea pe acest site presupune acceptarea implicită a termenilor și condițiilor de mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile impuse, vă rugăm să încetați accesarea website-ului www.panseea.ro.

TERMENI ȘI CONDIȚII 

 1. Website-ul www.panseea.ro este un site de prezentare generală a societății SYSTEMATIX NATURE SRL și a produselor comercializate de către aceasta. Informațiile disponibile pe website sunt actualizate periodic. Cu toate acestea, SYSTEMATIX NATURE nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele informații eronate sau lipsite de acuratețe. Pentru a evita orice dubiu referitor la acuratețea sau actualitatea informațiilor prezentate, vă recomandăm să vă adresați prin e-mail către SYSTEMATIX NATURE.
 1. PANSEEA este marcă înregistrată proprietatea SYSTEMATIX NATURE SRL. Toate denumirile produselor și serviciilor și reprezentările grafice ale acestora sunt protejate de lege. Orice reproducere sau utilizare neautorizată ale acestora este interzisă și constituie încălcări ale dispozițiilor legale.
 1. Dreptul de copyright asupra informațiilor prezentate pe acest website aparține SYSTEMATIX NATURE. Niciun material prezentat sau achiziționat de pe acest website nu poate fi modificat și/sau reprodus parțial ori integral, stocat ori transmis către terți, în lipsa acordului scris al SYSTEMATIX NATURE.
 1. SYSTEMATIX NATURE poate actualiza oricând informațiile prezentate pe website sau prezentul document referitor la termenii și condițiile de utilizare, fără o notificare prealabilă în acest sens.
 1. SYSTEMATIX NATURE nu va fi ținut responsabil pentru prejudiciile directe sau indirecte cauzate ca urmare a navigării pe acest website și utilizării informațiilor prezentate pe website, a imposibilității temporare ori permanente de accesare a website-ului, a unor acțiuni neautorizate ale unor terțe persoane asupra website-ului.
 1. SYSTEMATIX NATURE nu va fi ținut responsabil pentru prejudiciile directe sau indirecte cauzate ca urmare a descărcării oricăror fișiere, documente de pe acest website, incluzând, fără a se limita la: eventuale distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care se accesează website-ul, pierderi de date.
 1. Informațiile personale puse la dispoziția SYSTEMATIX NATURE pentru a accesa anumite informații online sau pentru a vă crea un cont de utilizator, sunt protejate în condițiile prevăzute de Legea nr. 677/2001. Prin completarea formularelor online vă exprimați în mod implicit acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal astfel furnizate. În acest sens, autorizați SYSTEMATIX NATURE să utilizeze aceste date în scopuri statistice, de marketing, precum și pentru a transmite mesaje cu privire la produse sau servicii, campanii promoționale sau orice alte campanii de informare desfășurate de SYSTEMATIX NATURE sau de partenerii SYSTEMATIX NATURE. La solicitarea expresă a Dumneavoastră, formulată în scris și transmisă către SYSTEMATIX NATURE la sediul social menționat în preambulul prezentului document, sau pe adresa office@panseea.ro, SYSTEMATIX NATURE se obligă să rectifice, să actualizeze, să șteargă sau să anonimizeze datele cu caracter personal ale solicitantului, în mod gratuit, conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
 1. Vizitatorii persoane fizice care achiziționează produse online folosind website-ul www.panseea.ro se bucură de toate drepturile prevăzute de legislația în materia protecției consumatorilor la încheierea contractelor la distanță. În acest sens, consumatorii au drept de retragere din contractul încheiat la distanță în termen de 14 zile de la data livrării produselor achiziționate de pe www.panseea.ro, doar pentru acele produse care nu au fost desigilate ulterior livrării. Pentru exercitarea acestui drept, este necesar să vă adresați în scris, în termen de maximum 14 zile de la data livrării produselor, societății SYSTEMATIX NATURE, fie prin e-mail, de la adresa cu care sunteți înregistrat și ați efectuat comanda pe www.panseea.ro, fie prin poștă, la adresa SYSTEMATIX NATURE precizată în preambulul prezentului document. Pentru a fi validă, solicitarea de retragere trebuie să fie formulată explicit și neechivoc, și trebuie să conțină numărul de referință al comenzii, denumirea produselor ce fac obiectul contractului încheiat la distanță, sau orice element care să permită identificarea contractului vizat.
 1. În termen de maximum 14 zile de la data comunicării intenției de retragere, consumatorul are obligația de a returna către SYSTEMATIX NATURE SRL produsele ce fac obiectul contractului încheiat cu consumatorul, în aceeași stare în care acestea au fost livrate. Consumatorul va suporta cheltuielile de returnare a produselor. SYSTEMATIX NATURE va returna consumatorului care și-a exercitat în mod legal dreptul de retragere, sumele plătite, folosind aceleași modalități de plată utilizate de consumator la achiziționarea produselor. SYSTEMATIX NATURE nu va restitui costurile suplimentare de livrare, în cazul în care consumatorul a ales un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de SYSTEMATIX NATURE, respectiv prin intermediul Urgent Cargus.
 1. Consumatorul nu are posibilitatea de a se retrage din contracte la distanță ce vizează achiziționarea unor produse sigilate, care au fost desigilate de către acesta. Reiterăm că produsele PANSEEA sunt livrate purtând un sigiliu care se deteriorează iremediabil la desfacerea produsului. Ulterior desfacerii produsului, consumatorul nu poate exercita dreptul de retragere din contractul încheiat la distanță.
 1. Achiziționarea produselor de pe www.panseea.ro implică furnizarea datelor cu caracter personal solicitate prin formularul de comandă. SYSTEMATIX NATURE nu va comunica niciunei terțe persoane datele cu caracter personal furnizate, cu excepția acelor date cu caracter personal necesare pentru efectuarea livrării de către curier. SYSTEMATIX NATURE nu își asumă responsabilitatea pentru situațiile în care utilizatorul furnizează date de identificare false ori adrese de livrare eronate.
 1. Plățile online, utilizând cardul bancar, sunt realizate prin intermediul partenerului nostru, NETOPIA. Securitatea transferurilor este asigurată de utilizarea mediului de tranzacționare 3D Secure. Pentru realizarea plății în acest mod, precum și pentru procesarea plăților, este necesar să furnizați date și informații către partenerul nostru. Detaliile plății, inclusiv numele titularului de card, ne vor fi furnizate de către NETOPIA și noi vom prelucra aceste date cu caracter personal exclusiv în scopul confirmării comenzilor plasate de către Dvs. Mai multe informații referitoare la mobilPAY și NETOPIA găsiți aici.
 1. Prezentul document este guvernat de legea română. Drepturile persoanelor care vizitează website-ul SYSTEMATIX NATURE nu sunt limitate de dispozițiile cuprinse în prezentul document, ele completându-se cu dispozițiile legale relevante.

Prezentul document a fost actualizat la 10 iulie 2018 și este valabil începând cu 15 iulie 2018.